Το Ηydra’s Trail Event 2017

f2

Για τέταρτη χρονιά θα πραγµατοποιηθούν στην Ύδρα οι αγώνες Ηydras Trail Event 2017, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου.

Τρέξιµο, δράση αλλά και δυνατές συγκινήσεις περιµένουν όλους όσοι θα συµµετάσχουν στο ιδιαίτερο αυτό αθλητικό γεγονός. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και ο αριθµός των συµµετεχόντων έχει οριστεί στους 1.000. Οι αγώνες του διηµέρου παραµένουν και φέτος πέντε, µαζί µε την παιδική διαδροµή. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι υπόλοιποι δύο την Κυριακή. Καινοτοµία για φέτος είναι η ποιοτική αναβάθµιση των δύο αγώνων της Κυριακής, όπου προστέθηκαν τµήµατα µονοπατιών, σε αντικατάσταση χωµατόδροµων, αυξάνοντας τις υψοµετρικές. Έτσι η διαδροµή του «Eros Μountain Τrail» είναι πλέον 2, χλµ. µε θετική υψοµετρική 1.250 µ., ενώ αυτή του Rock Race 13 χλµ. µε θετική υψοµετρική 560 µ.

Όλοι οι αθλητές µπορούν να λάβουν µέρος µέχρι και σε τρεις αγώνες συνολικά, έχοντας όµως πληρώσει µόνο µία συµµετοχή. Στόχος είναι µε αυτή τη δυνατότητα οι συµµετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τις οµορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα υπέροχο αγωνιστικό διήµερο. Άλλωστε ο σχεδιασµός των διαδροµών έχει γίνει µε τέτοιο τρόπο, ώστε να περιλαµβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια µονοπάτια αλλά και καλντερίµια µέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό της Ύδρας. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ∆ήµου Ύδρας, µε µεγάλο χορηγό την εταιρεία ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΥ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Event

Βρίσκονται: ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΩΗΣΥΔΡΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.