Σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

korg1-thumb-large

Σύμφωνο συνεργασίας στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού υπέγραψαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, στις 3 Μαρτίου 2017, με στόχο να αποτελέσει τον πυρήνα συνεργασίας και με άλλα Πνευματικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Αναργύρειου και Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών , στη συνεδρίαση της, στις 15 Μαρτίου, προκειμένου να διαφυλάξει και να θωρακίσει την περιουσία του Ιδρύματος και μετά τη συγκέντρωση όλων των σχετικών αναρτήσεων και δασικών χαρτών από την ΕΚΧΑ, αποφάσισε την άμεση δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών σύνταξης και υποβολής των αντιρρήσεων της επί των αναρτημένων δασικών χαρτών. Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε να προκηρυχτεί δημόσιος διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια υπηρεσιών αγρονόμου – τοπογράφου και δασολόγου.
Επίσης αποφασίστηκε η άμεση ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του Ιδρύματος, έχοντας πλέον δεδομένη την ασφαλιστική τους αξία, μετά την ολοκλήρωση του έργου της πιστοποιημένης εκτιμήτριας, στην οποία έχει κατακυρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός. Παράλληλα θα προχωρήσει άμεσα και στην ασφάλιση του προσωπικού και των εκάστοτε συνέδρων και επισκεπτών του Ιδρύματος.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι από τον Ιούλιο του 2016, που διορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή, μέχρι σήμερα προκηρύχθηκαν και κατακυρώθηκαν έξη δημόσιοι διαγωνισμοί και βρίσκονται σε εξέλιξη άλλοι επτά προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες και υποχρεώσεις του Ιδρύματος.
Ακόμη επισημαίνεται ότι ο Δήμος Σπετσών προσέφερε τα χρήματα για αγορά υλικών μόνωσης του δώματος του κτιρίου Ε’, που στεγάζεται το Λύκειο.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Αναργύρειου και Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών αποφάσισε, επίσης, να δοθούν στη δημοσιότητα, αμέσως μόλις υποβληθούν, οι πρώτες εκθέσεις των ορκωτών λογιστών.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. ευχαριστούν θερμά όσους φορείς συμμετέχουν στις “ανοιχτές” συνεδριάσεις της Ε.Ε. και αναφέρουν ότι θα υποδεχθούν με χαρά όσους θα παρεβρεθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, ημέρα Τρίτη του Πάσχα, στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο Γ΄των εγκαταστάσεων στις Σπέτσες.

Έτα Βασιλείου

Βρίσκονται: ΕνημέρωσηΣΠΕΤΣΕΣ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.