Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η αθλητική γιορτή της Ύδρας

3ccd1b48e9d93a3fb26d16193042d8e2_XL

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό διήμερο Hydra’s Trail Event 2017 που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά στην Ύδρα.

Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες Downhill, Junior’s Mini Race, Run and Fun για να συνεχιστεί η διοργάνωση με τους αγώνες της Κυριακής Rock Race και Eros Mountain Trail.

Σε μια Ύδρα που έσφυζε από χαρούμενες αθλητικές παρουσίες και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τη συμμετοχή τoυς στο καθιερωμένο αυτό event, δόθηκε για άλλη μια φορά στο νησί η αίσθηση της μεγάλης αθλητικής γιορτής.
Ένα ολόκληρο νησί παλλόταν στους ρυθμούς του Hydra’s Trail Event. Μικροί και μεγάλοι δρομείς διέσχισαν ορεινές διαδρομές, απόλαυσαν τις ομορφιές της Ύδρας, ικανοποιήθηκαν από τις εξαιρετικές παροχές της διοργάνωσης, έλαβαν τα μετάλλια και έπαθλά τους και αποχαιρέτησαν το νησί μας με ένα πλατύ χαμόγελο. Ενώ, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πλήθος Υδραίων συμμετείχε στηρίζοντας και οι ίδιοι με τη σειρά τους το αθλητικό γεγονός. Mεγάλος νικητής του σημερινού αγώνα Eros Mountain ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 2:20:28 και από τις γυναίκες πρώτη η Γλυκερία Τζιατζιά με χρόνο 2:38:06.
Στους αγώνες ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ήταν η εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας, ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ τα ελληνικά ζυμαρικά MELISSA, ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ η ΑΝΤAEUS TRAVEL και πολλοί άλλοι υποστηρικτές.
Ουσιαστική ήταν και η στήριξη των εθελοντών, σε κάθε σημείο του νησιού και με κάθε τρόπο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Φωνή της Ύδρας

Φωτογραφίες: Κώστας Κεχαγιόγλου-Hydra’s Trail Event

Βρίσκονται: ΕνημέρωσηΥΔΡΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.