Το «Τατουάζ» της Αίγινας

f5_10plat

Αίσθηση από τα πιλοτικά γυρίσµατα της νέας τηλεοπτικής σειράς, που θα διαδεχθεί το «Μπρούσκο», στην Αίγινα.

Της Μαριλένας Γιαννούλη

O «Αχιλλέας» και ο «Νεκτάριος», από τους πρωταγωνιστές της δηµοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», οι κατά κόσµον Ανδρέας Γεωργίου και Στέφανος Μιχαήλ αντίστοιχα, ξεσήκωσαν τον γυναικόκοσµο µε την παρουσία τους στην Αίγινα στα µέσα εβρουαρίου. Οι φήµες ήθελαν να πραγµατοποιούνται στο νησί κάποια γυρίσµατα του «Μπρούσκο». Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνοκύπριοι καλλιτέχνες, συνοδευόµενοι από 30µελές συνεργείο, πραγµατοποίησαν τα πιλοτικά γυρίσµατα µιας νέας καθηµερινής σειράς, που τιτλοφορείται «Τατουάζ».

f3_10plat f2_10plat

Είναι η σειρά που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αντικαταστήσει στους δέκτες µας το «Μπρούσκο», το οποίο διανύει τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο του, χαρίζοντας πάντα στον ΑΝΤ1 ρεκόρ τηλεθέασης. Το «Τατουάζ» είναι µια παραγωγή της εταιρείας GN Μake it , των Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου, που εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου και η οποία υπογράφει µια σειρά επιτυχιών, όπως το «Pουά µατ», τα «Δίδυµα φεγγάρια», το «Βαλς µε 2 θεούς» Όλες αυτές οι σειρές έχουν προβληθεί από τον ΑΝΤ1, γεγονός που µας επιτρέπει να εικάσουµε ότι και το «Τατουάζ» θα προβάλλεται από το κανάλι του Αµαρουσίου.

f4_8plat

Αν και σε σχετική ερώτησή µας οι συντελεστές της σειράς περιορίστηκαν στο να µας µιλήσουν για την άριστη µέχρι σήµερα συνεργασία τους µε τον ΑΝΤ Το πρωτότυπο σενάριο είναι της γνωστής Βάνας ηµητρίου, της σεναριογράφου των µεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, η οποία και επέλεξε η σειρά να διαδραµατίζεται σε Αίγινα, Αθήνα, Μετέωρα και Κύπρο.

f6_8plat

Τα γυρίσµατα ξεκινούσαν από νωρίς το πρωί και δεν σταµατούσαν παρά αργά το βράδυ, αν και το κρύο ήταν τσουχτερό. Κάποια από αυτά έγιναν στο ξενοδοχείο της Σουβάλας «Έλα Μέσα», όπου ο ιδιοκτήτης του κ. ράσος Κότσανος παρείχε στο συνεργείο φιλοξενία και κάθε δυνατή διευκόλυνση.

Άλλες σκηνές γυρίστηκαν σε σοκάκια της πόλης, όπου και δηµιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Στην Αιγινήτισσα γυρίστηκαν ροµαντικά πλάνα των δύο πρωταγωνιστών, του Στέφανου Μιχαήλ και της Δ.Π., της πανέµορφης πολύ νεαρής πρωτοεµφανιζόµενης ηθοποιού, το όνοµα και το πρόσωπο της οποίας µας παρακάλεσαν να µη δηµοσιοποιηθούν. Ορισµένες άλλες σκηνές γυρίστηκαν εν πλω, µε φόντο το λιµάνι της Αίγινας, ενώ και η γραφική Πέρδικα έχει συµπεριληφθεί σε αυτά τα πρώτα πλάνα του «Τατουάζ».

f7_6plat

Όπως µας είπαν οι δηµοφιλείς πρωταγωνιστές, θα επιστρέψουν στην Αίγινα για γυρίσµατα στις αρχές του καλοκαιριού, όταν θα έχουν απεγκλωβιστεί από τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, καθώς και στα µέσα του φθινοπώρου. Μας δήλωσαν πολύ ευχαριστηµένοι από τη θερµή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι Αιγινήτες, οι οποίοι και έσπευσαν να τους βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήθηκε. Το «Μπρούσκο» προβάλλεται ήδη από 0 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσµο, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για την πώληση των δικαιωµάτων προβολής του και σε άλλες χώρες.

f1_10plat

Τα Χανιά, η Αθήνα και φυσικά η Κύπρος παρουσιάζονται καθηµερινά σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεοπτικούς δέκτες. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική διαφήµισή τους, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το «Τατουάζ» λοιπόν, που αναµένεται να έχει αντίστοιχη επιτυχία, εκτός του ότι θα µας παρασύρει µε την ενδιαφέρουσα πλοκή του, θα ταξιδέψει την Αίγινα ανά την υφήλιο!

Βρίσκονται: ΑΙΓΙΝΑΕνημέρωση

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.