Τρέχει και διακρίνεται για την Αίγινα

γιαννουλης

Ο στίβος της Αίγινας σηµειώνει επιτυχίες. Τρανταχτό παράδειγµα, ο Γιώργος Γιαννούλης. Ο ηλικίας 27 ετών δροµέας στον πρόσφατο ηµιµαραθώνιο της Αθήνας ξεχώρισε στα 3.000 µέτρα, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ δύο ώρες µετά µετείχε και στο 5άρι, και βγήκε πέµπτος.

«Με τον στίβο ασχολούµαι από τα 17 µου χρόνια. Είµαι 27, άρα µία δεκαετία» λέει στο SM ο Γιαννούλης. «Το αγώνισµά µου είναι τα 1.500 µέτρα και τα 3.000 µέτρα µε εµπόδια, το στιπλ. Προπονούµαι µε τον Ανδρέα Φωτάκη και το µεγάλο µας πρόβληµα είναι η έλλειψη εγκαταστάσεων και γηπέδου. Έτσι, µία ή δύο φορές την εβδοµάδα µεταβαίνω για προπόνηση στον Άγιο Κοσµά» συµπληρώνει.

Από την Αίγινα ο Γιώργος Γιαννούλης τρέχει µε τη φανέλα του Ο.Α. Κούρος Αίγινας (προπονητής ο Βασίλης Ζαµπέλης). «Η Αίγινα έχει κάποια ταλέντα. Δυστυχώς, µε τα έργα στο γήπεδο, που ελπίζω γρήγορα να ολοκληρωθούν, τρέχουµε στους δρόµους, ενώ τα παιδιά κάνουν το πρόγραµµά τους στο 1ο Δηµοτικό
Σχολείο. Οι δυσκολίες, πολλές». Το αγώνισµά του δύσκολο, του αρέσουν όµως τα εµπόδια και θεωρείται γρήγορος για τις µικροµεσαίες αποστάσεις, χωρίς να απορρίπτει το ενδεχόµενο να τρέξει περισσότερα µέτρα.

Η συνέχεια; Οι κολληµένοι µε τους δρόµους και τους υπαίθριους αγώνες κάπου, κάποτε µπορεί να ανταµώσετε έναν αθλητή από την Αίγινα που ξεχωρίζει. Τα δε µετάλλια που κατακτά πάντα θα έχουν πάνω τους την αλµύρα της θάλασσας…

Κώστας Κοφινάς

Βρίσκονται: ΑΙΓΙΝΑΣΤΙΓΜΕΣ ΖΩΗΣ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.