Συμμετοχή στο POROSEA ενίσχυση στους “Γιατρούς του Κόσμου”

f1_7plat

Το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017, ο καταπράσινος Πόρος φιλοξενεί ένα νέο αθλητικό event με τους αγώνες τριάθλου “Porosea”.
Σου αρέσει το τρέξιμο, η κολύμβηση, η ποδηλασία.. ή μήπως όλα αυτά μαζί; Σου αρέσουν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις; Τότε ο Πόρος, σε περιμένει για ένα συναρπαστικό τριήμερο για την απόλυτη… πώρωση…
Το “Porosea” είναι ένα event που διοργανώνεται στην αρχή του καλοκαιριού και που θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» αθλητικά, στο ιδανικότερο φυσικό περιβάλλον, σε έναν πολύ κοντινό προορισμό από την Αθήνα!
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διοργάνωση που έχει ως στόχο, να μυήσει στην μαγεία του καταπράσινου Πόρου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία και να συναγωνιστείς, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία και η κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

f2_9plat
Από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η κοινωνική προσφορά. Συμμετέχοντας στο “Porosea” στηρίζεις τους «Γιατρούς του Κόσμου», καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση , της οποίας, κινητήρια αρχή είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση.

Athens, Greece 03/2012. Doctors of the world project in Greece. Vaccination campaign carried out by Doctors of the World in some schools of Athens which because of crisis and cutting to the health system needed helps to vaccinate the children.

Athens, Greece 03/2012. Doctors of the world project in Greece. Vaccination campaign carried out by Doctors of the World in some schools of Athens which because of crisis and cutting to the health system needed helps to vaccinate the children.

Το συναρπαστικό αυτό event θα πλαισιωθεί με πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, για όλους τους συνοδούς, φίλους και την οικογένεια που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους να αγωνίζονται, υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που θα συναρπάσουν. Zumba parties, Citywalks, οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια σε όλο το νησί του Πόρου, X-treme shows και πολλά ακόμη.
Το τριήμερο 19-21 Μαΐου έλα στον Πόρο εύκολα με το αυτοκίνητο σου ή ακτοπλοϊκώς κι επωφελήσου από τις απίστευτα χαμηλές τιμές early booking που ξεκινούν από μόλις 5€ για τις παράλληλες εκδηλώσεις και από 12€ για τους αγώνες και τα διαθέσιμα Full passes που συμπεριλαμβάνουν και τη διαμονή!

Δήλωσε εύκολα και γρήγορα συμμετοχή και μάθετε κάθε πληροφορία για την διοργάνωση στο επίσημο site της Porosea: www.porosea.gr.

Βρίσκονται: ΠΟΡΟΣ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.