4.000 συλλεκτικά γραμματόσημα με θέμα την Ύδρα, διατίθενται στο ΙΑΜΥ

5d919fc4a144cffec3e8660278b2e414_-Ύδρα1-1156-577-c

Η σημαντική δωρεά του αγαπητού φίλου και λάτρη της Ύδρας κ. Πάνου Κορωνάκη, ο οποίος έμπρακτα αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για το νησί, αφορά 4.000 υπέροχα συλλεκτικά γραμματόσημα τα οποία ο κ. Κορωνάκης διέθεσε ευγενώς υπέρ των αναγκών και των στόχων του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα α) για την ολοκλήρωση των εργασιών φωτισμού έσω και έξω του χώρου καθώς και της ταράτσας του κτιρίου του Μουσείου στην οποία γίνονται κάθε χρόνο πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις και β) για τις ανάγκες εξοπλισμού σε είδη μηχανοργάνωσης των χώρων του Αρχειοστασίου του ΙΑΜΥ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΙΑΜΥ, τα γραμματόσημα, για κάθε ενδιαφερόμενο, θα τιμώνται σε 5 (πέντε) ευρώ έκαστο, ενώ η αγορά 20 (είκοσι) γραμματοσήμων και άνω , δηλαδή η καταβολή 100 (εκατό) συνολικά ευρώ και άνω, θα καθιστά τον αγοραστή και ευεργέτη συγχρόνως του Μουσείου με την αναγραφή του ονόματός του σε ειδικά σχεδιασμένη για το λόγο αυτό πλακέττα!..

[Τα συλλεκτικά γραμματόσημα της Ύδρας θα διατίθενται από σήμερα 21/7/2017 και μέχρις εξαντλήσεώς τους από την Υποδοχή του χώρου του Μουσείου]

Βρίσκονται: ΕνημέρωσηΥΔΡΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.