Ύδρα: Με νησιώτικο γλέντι εγκαινιάστηκε ο υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων στο Καμίνι

990810f9242641a8e264ce996a78ed28_XL

Eγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 ο υπαίθριος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων που δημιουργήθηκε στην περιοχή Καμίνι Ύδρας.

Προηγήθηκε ευλογία με την ακολουθία του αγιασμού από τον ιερό κλήρο και σύντομη ομιλία από τον ΓΑΕ πρωτ. Ακίνδυνο Δαρδανό, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι είναι ένα έργο καθαρά πολιτιστικό και συνεχάρη τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετέφερε δε, τις συγχαρητήριες ευχές του Μητροπολίτη κ. Εφραίμ.

Ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του Δημάρχου Ύδρας, Γιώργου Κουκουδάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υλοποίηση και δημιουργία του έργου του υπαίθριου χώρου, που αφορά στην ενίσχυση των πολιτιστικών δομών του νησιού καθώς αναμένεται να φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις. Παράλληλα τόνισε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έχουν γίνει, αλλά και σ’ αυτά που σχεδιάζει η δημοτική αρχή. Σημείωσε ότι μόνο για φέτος δημοπρατήθηκαν έργα που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ. Eξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής και στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε και τους δημοτικούς του συμβούλους για την προσφορά τους, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τη Βουλευτή Ελένη Σταματάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, τον ΓΑΕ Πρωτ. Ακίνδυνο Δαρδανό και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπελεγρή.

Η δαπάνη του υπαίθριου χώρου καλύφθηκε από χρήματα του Δήμου Ύδρας αλλά και από γενναίες χορηγίες. Μεταξύ των παρευρισκομένων οι αρχές του τόπου, φορείς του νησιού, και πολλοί άλλοι.

Νησιώτικο γλέντι με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο

Συνεπήρε τον κόσμο με τα νησιώτικα τραγούδια του, το κέφι και τη χαρακτηριστική χροιά της φωνή του, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στον υπαίθριο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Καμίνι, ο οποίος και εγκαινιάστηκε την ίδια μέρα από τον Δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη.

67494d9fb833f19a8b4d612ba6cf039d_XL

Μαζί με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του, ήταν και ο γιος του Μιχάλης. Οι αγαπητοί τραγουδιστές πρόσφεραν άφθονο κέφι και χορό στους παρευρισκόμενους, ενώ αμέσως ο Κονιτόπουλος κάλεσε τον Δήμαρχο, τους χορευτές και τις χορεύτριες του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου για να σύρουν τον χορό. Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ακούστηκε το “Ξεκινά μια ψαροπούλα” και το γλέντι άναψε…

Τη μουσική αυτή βραδιά ο κόσμος ανταποκρίθηκε, τραγούδησε και χόρεψε, το έριξε λίγο έξω, και ένα γεμάτο θεατράκι έμοιαζε να προαναγγέλει πλήθος μελλοντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα στη Φωνή της Ύδρας

Βρίσκονται: ΕνημέρωσηΥΔΡΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.