Συνεδριάζει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

synedriasi-perifereiako-symvoulio-attikis

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 16-11-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Μεταμόρφωσης Δ. Κ. Μοσχάτου» συνολικού προϋπολογισμού 1.441.315,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το πρόγραμμα με τίτλο : «Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. α) Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για τις δαπάνες που πραγματοποίησαν η  Παναττική Ομοσπονδία  Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών  (Π.Ο.Σ. Π.Λ.Α.), η  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και  Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραγωγών Πωλητών  Λαϊκών Αγορών  (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.), για τα έτη 2014 και 2015 , σύμφωνα με την υπ αριθμόν 186/2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και β) Έγκριση συνδρομής προς  την   Παναττική Ομοσπονδία  Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών  (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) ,  την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και  την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.)   για τα έτος 2016.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 4.963.825,15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τη χρησιμοποίηση συστημάτων υγιεινής στις Λαϊκές Αγορές Περιφέρειας Αττικής για τρία (3) έτη.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Έγκριση ένταξης πολύτεκνων οικογενειών στο «Πρόγραμμα διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες» έτους 2017 και κατανομής των κουπονιών.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Νέο Ψυχικό του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Δ΄Αθηνών)

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Λυκόβρυση (ημέρα Τετάρτη) της Ε΄ Αθηνών.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της δραστηριότητας «ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ» της εταιρείας “ΟΤΕ A.E” που βρίσκεται επι της Λ. Πάρνηθος 308, στη θέση Μπόσκιζα του Δήμου Αχαρνών στη Περιφέρεια Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Ορισμός εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες και της Προαγωγής της Υγείας «ΗΛΙΟΣ» των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)

Βρίσκονται: Αττική

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.