Συνεδριάζει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

periferiako_sumboulio_attikis

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Τρίτη, 12-12-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Η συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14-12-17. λόγω της εξαγγελθείσας απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΛΟΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το πρόγραμμα “Άθληση για όλους”.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπ. Πάντζας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη σύνταξη μελέτης με τίτλο: «Μελέτη και προετοιμασία φακέλου για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και ξενώνων φιλοξενίας στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 149.996,60 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αποχέτευση ομβρίων περιοχής ΔΕ Αναβύσσου.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

  1. Εκλογή μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Αττικής (άρθρο 28 Ν.4497/2017 ΦΕΚ 171/Α΄/13-11-2017).

Βρίσκονται: Αττική

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.