Μια γιορτινή νύχτα από την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας

δκ

Με πολλή μουσική στους δρόμους της πόλης της Αίγινας, η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, η Επαγγελματική όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, έδωσε με επιτυχία το γιορτινό κλίμα στους κατοίκους με την εκδήλωση ¨Εορταστική νύχτα στον ιστό της πόλης”

Το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα έμειναν ανοιχτά έως τις 10.00μμ. Μέλη της  φιλαρμονικής ΜΟΥ.Σ.Α. και της παραδοσιακής ορχήστρας Εστουδιαντίνα Αίγινας, χάρισαν σε εκείνους που βρέθηκαν στην πόλη, έναν μουσικό περίπατο με πολλές στάσεις. Σε σταθερό σημείο του κεντρικού εμπορικού δρόμου, τρεις μουσικοί κράτησαν συντροφιά στους περαστικούς της Σπύρου Ρόδη, μέχρι αργά το βράδυ με ελληνικά ακούσματα. Σε τρία σημεία, στο Κάπως Έτσι, στη Συνάντηση και στο παντοπωλείο Πετρά, υπήρχαν απ’ έξω, κεράσματα και ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί.

Η εκδήλωση της Επαγγελματικής, ήταν ένα ευχάριστο δώρο ψυχαγωγίας για τους μεγάλους. μιας και ο δήμος έχει αναλάβει  την ψυχαγωγία μόνο των μικρών παιδιών. Και η σκυτάλη για τη γιορτή της αλλαγής της χρονιάς, δίνεται και φέτος στα κέντρα διασκέδασης που είναι πανέτοιμα για την μεγάλη νύχτα που θα διαρκέσει έως τα ξημερώματα.

δ (15) δ (14) δ (9) δ (8) δ (6) δ (7) δ (16)δ (11) δ (12) δ (10) δ (13) δ (4) δ (5) δ δ (3) δ (2)
DSC_0391

Βρίσκονται: ΑΙΓΙΝΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.