Ξανά στο γήπεδό του ο Α.Ο. Ύδρας

f1

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το γήπεδο του νησιού, ο Αθλητικός Όµιλος Ύδρας επιστρέφει στο «σπίτι» του.

Γράφει η Ελένη Χριστοδούλου – 

H κυριακάτικη συνήθεια επανέρχεται για τους φιλάθλους της δρας, που κλείνουν πλέον ραντεβού στο νέο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν την οµάδα τους. Φωνές, ενθουσιασµός και γιορτινή διάθεση έχουν κάθε λόγο να επικρατούν, αφού η ποδοσφαιρική οµάδα, ο Αθλητικός µιλος Ύδρας, µετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το γήπεδο του νησιού, επέστρεψε και πάλι «σπίτι» του. Η οµάδα αναγκαζόταν, λόγω ανακατασκευής του γηπέδου και γραφειοκρατικών προβληµάτων, να παίζει συνέχεια εκτός έδρας, γεγονός που τα τελευταία χρόνια την οδήγησε στα όρια του οικονοµικού µαρασµού. Γεµάτες εξέδρες και αθλητικός
παλµός δίνουν σε κάθε αγώνα το δικό τους στίγµα και µέχρι στιγµής η οµάδα της Ύδρας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθµολογίας του Πρωταθλήµατος της Α2 της ΕΠΣ Αργολίδος. Άριστο κλίµα επικρατεί στις σχέσεις µεταξύ προπονητή, αθλητών και ∆ιοίκησης. Μια συνεργασία καθόλου τυχαία, που κάνει τη ∆ιοίκηση του Αθλητικού Οµίλου Ύδρας να αισιοδοξεί, να θέτει ψηλά τον πήχη και να ανακοινώνει νέους στόχους.

Ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης, πρόεδρος του ∆.Σ. του Αθλητικού Οµίλου Ύδρας

Ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης, πρόεδρος του ∆.Σ. του Αθλητικού Οµίλου Ύδρας

Για τις δυσκολίες ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης, πρόεδρος του ∆.Σ. του Αθλητικού Οµίλου Ύδρας και παλαίµαχος της οµάδας, µίλησε στο SM: «Μετά την ανακατασκευή έγιναν τεράστιες προσπάθειες, για να πάρουµε την άδεια τέλεσης αγώνων στο γήπεδο. Με ελέγχους από την Επιτροπή, που επισκέφτηκε δύο φορές την δρα, µε σχετικές υποδείξεις και πολλή δουλειά, και ουσιαστικά έναν γολγοθά για το ∆.Σ. και τον Α.Ο.Υ., καταφέραµε η οµάδα να παίζει φέτος στην έδρα της από την πρώτη αγωνιστική. Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς σε κάθε παιχνίδι οι φίλαθλοί της τη στηρίζουν πραγµατικά. Υπάρχει µεγάλη ανταπόκριση για τις κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες, ενώ υλικές και οικονοµικές χορηγίες συνεχίζουν να κρατούν την οµάδα δυνατή, όπως παλιότερα, που προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στις αναγκαστικές µετακινήσεις της. »Απόλυτα ελπιδοφόρα είναι η συµπλήρωση νέων δελτίων από αθλητές, όπως φέτος, που είχαµε 10 καινούρια δελτία, εκ των οποίων τα 5 ήταν από νέους 15-16 ετών. Μέσα στον µήνα θα ιδρυθεί η Ακαδηµία Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οµίλου Ύδρας για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-14 ετών».

Ο προπονητής της οµάδας Νεκτάριος Καλαφάτης

Ο προπονητής της οµάδας Νεκτάριος Καλαφάτης

Και οι όµορφες εκπλήξεις δεν σταµατούν εδώ. «Το 2018 θα ιδρύσουµε και οµάδα Μπάσκετ» τονίζει ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης. Ο προπονητής της οµάδας, Νεκτάριος Καλαφάτης, εκφράζει τη χαρά του, που η οµάδα αγωνίζεται ξανά στο «σπίτι» της, στο νέο γήπεδο της δρας, ύστερα από τέσσερα δύσκολα και πραγµατικά ψυχοφθόρα χρόνια.

Ο ίδιος, ψυχή του Α.Ο.Υ χρόνια τώρα, δυνατός παίκτης και προπονητής, αναφέρει: «Η επιστροφή αυτή σηµατοδοτεί µια νέα αρχή για την οµάδα µας, και αυτό φαίνεται από την καλή µας πορεία στο Πρωτάθληµα, αλλά κυρίως από την έλευση νέων παιδιών στην οµάδα µας, κάτι που είχε σταµατήσει να γίνεται ακριβώς όταν σταµάτησε και η οµάδα µας να αγωνίζεται στο νησί. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και βλέπουµε –και από τον κόσµο, αλλά και από τα παιδιά– τη δίψα γι’ αυτή την οµάδα. Είµαι πολύ χαρούµενος, γιατί µε το νέο γήπεδο θα πραγµατοποιηθεί ένα όνειρό µου, αυτό της δηµιουργίας της Ακαδηµίας Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οµίλου δρας. Περιµένουµε λοιπόν όλα τα παιδιά, να τα µυήσουµε στη µαγεία του ποδοσφαίρου και του αθλητισµού εν γένει και –γιατί όχι;– αύριο να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές της οµάδας µας, αλλά και µεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας ή και του εξωτερικού».

Βρίσκονται: ΥΔΡΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.