Το Spetses mini Marathon υλοποιεί την πρωτοβουλία “Bring a tree”

MC_20171008_25K_020

Δενδροφύτευση με 1200 δενδρύλλια θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου 2018, στις Σπέτσες, στις πληγείσες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού περιοχές, με πρωτοβουλία της πολυβραβευμένης αθλητικής διοργάνωσης Spetses mini Marathon.
Η αναδάσωση γίνεται έπειτα από τις σχετικές υποδείξεις του αρμόδιου Δασαρχείου και

του Δήμου Σπετσών, όπως επισημαίνεται από τη διοργάνωση του Spetses mini

Marathon, από την πλευρά της οποίας τονίζεται επίσης ότι:

-Η πρωτοβουλία αυτή βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες και το ευρύ κοινό και τα δενδρύλλια θα φυτευτούν σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, την παλαιότερη περιβαλλοντική οργάνωση της χώρας, την εθελοντική δράση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και την αμέριστη βοήθεια των εθελοντών και της τοπικής κοινωνίας.
Με αφορμή την οριστικοποίηση της ημερομηνίας δενδροφύτευσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Έχοντας ως συμμάχους μας τη Δημοτική αρχή, τους κατοίκους, το ευρύ δίκτυο εθελοντών και τους συμμετέχοντες στο Spetses mini Marathon καλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσει στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αναδάσωσης του αγαπημένου μας νησιού. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!»

Βρίσκονται: ΕνημέρωσηΣΠΕΤΣΕΣ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.