Ζεστή ατμόσφαιρα στο αποκριάτικο γλέντι των Φίλων του Φιστίκι Φεστ στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ

ΦΙΛΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ 1
Με υποσχέσεις για τον σχεδιασμό εκδηλώσεων στον χώρο του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας και της Επιχειρηματικότητας εγκαινίασε τη θητεία του το νέο Δ.Σ, του Συλλόγου «Φίλοι Φιστίκι Φεστ», στο πλαίσιο του αποκριάτικου χορού που διοργάνωσε στο «ΑΙΑΚΕΙΟΝ», το βράδυ της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου.
ΦΙΛΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ 2
Με ικανοποιητική συμμετοχή, καλό φαγητό, ωραία μουσική από τους ταλαντούχους νέους μουσικούς Ζαχαρία Παλαμίδη και Σπύρο Τζίτζη, πλούσια δώρα από μια σειρά επιχειρήσεων της Αίγινας και ζεστή ατμόσφαιρα η βραδιά κύλησε ευχάριστα όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το all time classic café ζαχαροπλαστείο της Αίγινας. Παρόντες μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αγής Μαρμαρινός,ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Λεούσης και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φυστικοπαραγωγών Αίγινας Νίκος Σταμπουλής.
Από την πλευρά του ο Σύλλογος «Φίλοι Φιστίκι Φεστ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κόσμο που διασκέδασε μαζί του, προς τους ιδιοκτήτες του Αιάκειον για την υποστήριξη στη διοργάνωση, καθώς και προς τις επιχειρήσεις της Αίγινας χορηγούς της εκδήλωσης Αιάκειο, Γουδής, Δρίτσας, Ηλιαχτίνα, Λαβούτας, Νήσος, Πετράς, Φ. Πούντος, Ροδίτης Α.Ε και Philippos Hellenic Goods.
ΦΙΛΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ 3
Ως προς τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου αρχιτέκτων Στράτος Πανταβός, πρόκειται για ένα σεμινάριο γαστρονομίας για την τέχνη παρασκευής αλλαντικών με τον Chef Μιχάλη Παναγιωτάκη, ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας λαδιού με τον Chef Bασίλη Λεωνίδου, την παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την κτηνοτροφία στην Αίγινα, διαδικτυακή πλατφόρμα για την ανάρτηση συνταγών με φιστίκι Αιγίνης, σεμινάριο για τη διαχείριση και παρουσίαση των επιχειρήσεων στα social media, ταξίδι γνωριμίας με το ‘Tinos food paths’ και, τέλος την διοργάνωση διαγωνισμού μαγειρικής σε συνδυασμό με το κατάλληλο κρασί ‘Wine and food matching’.
«Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις υποστηρίζουμε την καλή πλευρά της Αίγινας, την Αίγινα της δημιουργίας, αυτό που θα μπορέσουμε ονομάσουμε ‘made in Aegina’ στον χώρο του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας και της Επιχειρηματικότητας,» κατέληξε ο κ.Πανταβός.
ΦΙΛΟΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΦΕΣΤ 4

Βρίσκονται: ΑΙΓΙΝΑΕνημέρωση

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.