Αίγινα: Ανακατασκευή γέφυρας Σκοτεινής

IMG_7564 (1)

Μετά την έγκριση των αναγκαίων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση του τεχνικού έργου στην εκβολή του ρέματος της Σκοτεινής, από το Δ.Σ. Αίγινας την 02η Οκτωβρίου 2017, ξεκίνησαν οι εργασίες στην περιοχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Π. Χατζηπέρος ενημερώνει με το παρακάτω δελτίο τύπου:

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η κατεδάφιση και η ανακατασκευή της Γέφυρας της Σκοτεινής στον παραλιακό δρόμο Αίγινας – Πέρδικας. Το έργο αυτό περιλαμβάνεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής και στις στοχευμένες επεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού της Αίγινας, εφόσον με τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν τριπλασιάζεται τουλάχιστον η διατομή της γέφυρας με σκοπό να αποφεύγονται στο μέλλον πλημμυρικά φαινόμενα από τα οποία είχαν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές στο παρελθόν.

Για το έργο αυτό έχουν γραφθεί και λεχθεί πολλά δυσμενή και κακοπροαίρετα σχόλια σε βάρος του Δήμου και της Περιφέρειας. Με την εκτέλεση του αποδεικνύουμε περίτρανα τη συνέπεια εξαγγελιών και έργων.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών, πλην όμως είναι ένα έργο απαραίτητο για την προστασία του κοινωνικού συνόλου ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που αντιμετωπίζουμε ακραία καιρικά φαινόμενα.

 

Βρίσκονται: ΑΙΓΙΝΑ

Tags:

About the Author:

RSSComments (0)

Trackback URL

Comments are closed.